Clim’Hair temperatuur regelaar onder haarwerk

 
Door Laura van den Berg 7 jaren geledenGeen reacties
Home  /  Haarwerken  /  Clim’Hair temperatuur regelaar onder haarwerk

Heet of kou, Clim’Hair regelt dat voor jou!

In onze kapsalon proberen we alle nieuwe ontwikkelingen die er zijn op het gebied van haarmode en trends op de voet te volgen! Máár deze zijn er natuurlijk ook op het gebied van haarwerken!
Aan het begin van het afgelopen voorjaar kwam ik in aanraking met Clim’Hair. Een doekje wat je onder het haarwerk / haarstuk kan dragen en wat het hoofd koelt óf juist warm houd. Ik vond het een mooi verhaal! Bijna een beetje te mooi… Zou het echt zó simpel zijn?
Ik heb het even gelaten voor wat het was. Maar vervolgens kwam ik nog 2 keer met dit product in aanraking en sprak iemand die het doekje afgelopen jaar in de zomer van 2014 en winter 2014/2015 gebruikt heeft. Zij was zo enthousiast! Vervolgens heb ik mijn schoonmoeder gevraagd het doekje uit te testen onder haar haarwerk tijdens het sporten. Ook zij was blij verrast en ik kreeg het niet meer terug! Zij wilde het heel graag houden! “Geen warm hoofd en het haarwerk zit vast als een huis”.
De hele uitleg van het Clim’Hair doekje staat hier uitgebreid beschreven, ik ben in ieder geval helemaal om en inmiddels al heel veel klanten uit onze salon ook!!clim'hair doekje

Natuurlijke temperatuurregelaar voor onder een haarwerk.
De charmante Francaise, Francoise Goubron, won in april 2014 een zilveren medaille voor haar uitvinding Clim’Hair op de grootste innovatiebeurs van Europa in Genève.
Haar eigen ervaring met het dragen van een haarwerk door haar verleden als kankerpatiënt (tot twee keer toe), motiveerde haar om een oplossing te vinden voor het hitte- en koude probleem onder een pruik. Françoise Goubron: “You can trust a 2 cancers survivor: Health and wellbeing are my priority.”

De uitvoering van de organisch katoenen accessoire, genaamd Clim’Hair, lijkt op het oog simpel. Echter over alles is nagedacht. Het ontwikkelde product is gepatenteerd in Frankrijk en is gemaakt van 100% organisch geproduceerd katoen gecertificeerd volgens strenge EU-richtlijnen – ISO 17050-1 certificated OEKO-TEX (r) n° cq1049/2. Organisch geproduceerd houdt in: tijdens het proces van het zaadje in de grond t/m het verpakken van het katoen geen schadelijke stoffen gebruikt worden en is de grondbewerking gericht op duurzaamheid van die grond).

Nooit eerder was een haarwerk dragen zo comfortabel! Waarom? Het zorgt voor verkoeling onder het haarwerk op warme dagen. Bij koudere dagen houdt het de warmte van de hoofdhuid juist vast, het binnenwerk van een haarwerk doet dat niet. Het haarwerk zit steviger op het hoofd.
Het is compleet natuurlijk gemaakt van 100% organisch geproduceerd katoen en het bevat geen toevoegingen en kleurstoffen. Het is hypoallergeen, iedereen kan het dragen. Organisch katoen is een absolute aanrader voor mensen met allergieën of mensen met chemotherapie en het heeft een buitengewoon absorberend vermogen, is zacht en ademt. Het organisch katoenen doekje heeft twee zijdes: een zijdezachte kant voor de hoofdhuid en een iets grovere zijde voor het vasthouden van het
haarwerk. Veilig tijdens chemotherapie: het bevat absoluut géén schadelijke stoffen. Clim’Hair beschermt het binnenwerk bij overmatige transpiratie en of talgafscheiding en neemt het vocht op. Dit is een uitkomst voor Alopeciaklanten. Geleverd in waterdichte etui met beschrijving van tips voor gebruik en onderhoud.

“Mijn naam is Rudy. Toen ik het doekje voor het eerst zag,clim'hair
dacht ik wel, zo hè € 49,- voor zo’n lapje! Maar dat is
onzin want het is een héél speciaal lapje en het heeft
een heel groot effect. Mijn pruik zit voor mijn gevoel
veel steviger op mijn hoofd en het is zeker 6 uur
koel onder mijn pruik.”

De vaste verkoopprijs voor klanten is € 49,- per stuk. De doekjes worden in de kleur van de hoofdhuid gemaakt d.m.v. een badje van zwarte thee. Zo kleurt het doekje met natuurlijke kleurstoffen precies in de kleur van de huid. Waardoor het niet zichtbaar is door het haarwerk heen.
Nu maar hopen op nog heel veel zomerse dagen, dat warme hoofd kunnen we nu zó weer afkoelen!

 

zonBlog groetjes

Categories:
  Haarwerken, Kapsalon, Make-up Studio
dit bericht was gedeeld: 0 keer
 100

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden